18 januari

Nära ett sammanbrott. Fan alltså, ibland vill man bara kräkas på saker och ting. Ser bara färre och färre anledningar att kämpa. Det är inte ens kul längre. Ska bli skönt att få prata om det. För det här håller inte. :(
Nyss haft ett långt terapisamtal med min Glenn. Så otroligt skönt att få prata av sig om vad jag har inombords just nu. Det är fan hemskt.

Annars så mår jag bra. Allt rullar väl på.
I helgen är det stockholm som gäller. Syrran fyller trettio och ska firas på lördag, sen  övernattning på hotell för att sedan käka brunch med den andra syrran på söndag. Ska bli otroligt mysigt! Söker dock efter ljus och lycka efter någon som kan vara djurvakt fre-lördag. Någon som kan? Ersättning om så önskas. :)

PÅ tal om djuren, ja eller snarare katterna. Nästan beslutat mig för att göra mig av med en av dem. För att de ska lugna ned sig. Det håller inte med två galna katter här hemma. De har sönder allt tillsammans. Nu ikväll har en kruka, en prydnad & ena fönsterbrädan (i sten) gått sönder. De triggar varandra som fan. Så ja, jag tror en ska få ett nytt hem. Troligen Smirre som verkar lida mest av att vara innekatt. Texas är något lugnare. Men vi får se..

Vart och tittat på en annan stallplats också. Här i Kumla. Så himla mysigt. Lutar nog åt att jag stallar upp Ila där istället. Visst inga direktta ridkompisar mer än stallägaren, men alltså.. jag får så mycket mer för pengarna. Dessutom ridbana på gården. Helt min typ av stall. Så ska nog avboka stallplatsen i mosås. Kommer kännas såå dumt! Men men :/

Nu ska Jag strax sova.
Lång dag imorgon har jag en känsla av.
// Emma



Kommentarer
Postat av: Anonym

Katter mår oftast bäst av att ha sällskap av en art frände. Visst skit jobbigt för dig när dem har sönder saker, men dem är ju ändå unga och kanske lugnar sig med tiden, om du inte har kastrerat kan det också vara en idee.

Måste ju va väldigt tråkigt att alltid haft en lek kompis och sen helt plötligt vara ensam katt :/

2011-01-18 * 22:37:55


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0