10 januari

Hejhej alla där ute.
Är skittrött så slänger in ett kort inlägg.

Dagen på jobbet har varit grymt jobbig. En typisk måndag som dessutom bjöd på avvänjning. Flytt av grisar har bjudit på både översprungningar, bitande, trampande och gud vet allt. Så ont i kroppen! Jag däckade nyss i soffan, vaknade av ett sms av Glenn. Helt död är jag.

Men idag har jag iallafall bestämt mig för att ta Ila på provfoder. Imorgon ska jag tillsammans med Ida boka stallplats i mosås, där Zinderella stod. Blir nog kanske inte permanent, men iallafall ett tag. Underbart att ha ridkompisar dessutom. :) Hoppas hon inte är allt för rädd för alla tåg som går utanför stallet. Det är det ända negativa med den stallplatsen. :( Men jag är så glad, hoppas verkligen det kan bli något mellan mig & Ila!

I slutet av februari kommer vi hämta hem henne. Vilken tur att jag hittat en sån fin karl somskryter om hur bra han är på att köra hästtransport. ;) hihi

På tal om Glenn så skanar jag dig så fruktansvärt. Känns som en evighet tills det blir onsdag och jag får se dig igen. Underbart att vara nyförälskad. hihi, man blir ju helt knasig. <3

Men nu ska jag ge alla djur mat, sen är det sängen som väntar.
Imorgon fyller jag tjugoett år. :) Grattis till mig. Tjoho!
// Emma


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Kul att du verkar må så bra emma! :) Ila är jätte fin hoppas det går bra för er! Härligt med kärlek! :D Grattis på födelsedagen också!

2011-01-11 * 18:52:25
URL: http://lellelilla.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0