26 februari

Idag är jag så jävla lycklig. Går omkring i ett lyckorus och bara myser. Haft en så himla underbar dag med älskling. Vi har igentligen inte gjort något speciellt men atmosfären har vart så himla kärleksfull. Känns som jag spricker av lycka snart. Allt är så fint. Så fint!
Att möta Glenn är det bästa som hänt mig. Framtiden är vår, och ingen eller inget kan någonsin komma emellan oss. Aldrig någonsin. Jag älskar verkligen dig hjärtat mitt.

Just nu ligger han förresten och sover i soffan. Han behövde en powernap, för om en timme ska vi åka mot Ida & Daniel och äta mat. Ska bli jättetrevligt!
Ska strax gå och väcka honom så han kan fixa sig i lugn och ro. ;) Annars stressar han ihjäl både sig själv och mig. Hihi.

Tänkte ni på att det har vart plusgrader idag? Lite försmak på vår tackar man ju inte nej till. Så less på denna vinter nu. Känns som jag aldrig kommer få se gröna ängar & lummiga skogar igen. Bara kall snö & is. Burr vill ha värme nu! Längtar efter min vår! Då ska ju dessutom jag & älsk flytta till vårat hus. <3 Kan knappt bärga mig!

Jag är lycklig!


Kommentarer
Postat av: Suzette

Sv: Ja, jag tror jag vet, men man vet ju aldrig ;)



Ha en trevlig kväll med din gubbe :)

2011-02-26 * 20:25:14
URL: http://123minsida.se/dreamingdogs
Postat av: Linnéa

Härligt! :)

2011-02-27 * 15:44:23
URL: http://lellelilla.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0