21 februari

Jag är sjuk.. massa sjuk. Blä vad uselt jag mår. Nyss paserat 38.0 på termometern och har så ont i kroppen att jag bara vill sova brt allt. Dessutom har jag en väldigt trevlig hosta. :( Sov till halv ett tillsammans med katterna.
Sitter just nu och försöker samla energi på att åka till stallet och ta hand om pållan. Kommer fan aldrig igång med ridningen. Är inte hon sjuk så är jag det. Det suger! Men ska åka ut och gosa lite iallafall.

Idag ska hon börja sättas igång på kraftfoder igen lite smått. Hon äter, skiter & dricker som hon ska. Tack fina Linnea som skrev en sån fin kommentar. Känns kul att du bryr dig. Det betyder. :)

Haft en fantastisk helg som vanligt med hjärtat. Han åkte hem imorse. Kom väl bara några timmar föresnt till jobbet. För han ville inte lämna mig i en varm säng tror jag. hihi min karl är bra han. Kom med rosor i fredags. I lördags bjöd han på bio och igår var vi hem till familjen på eftermiddagsfika.
Kraken har ju fått sitta ensam o vänta på mig medan jag jobbat i helgen. Var lagom roligt igår när jag började bli sjuk på allvar.

Längtar iallafall tills han flyttar in här hos mig, och ännu mer till maj när vi flyttar till hus!
Nu ska jag försöka pallra mig till stallet. Hoshost.


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Tack själv emma! :) Känns kul att kunna hjälpa till lite åtminstone! Skönt att höra att hon "kommit igång" somhon ska. Ta hand om dig, pollan och pojken!

2011-02-21 * 21:44:44
URL: http://lellelilla.blogg.se/
Postat av: emelie

KRYA på dig!! =)

Har ni köpt hus!?? var då?? =)

KRAMIS

2011-02-21 * 22:56:53
URL: http://dansantakossan.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0