Ingen snö men lite julkänsla

Idag har vart en riktig familjedag. :)
Casper & jag låg och hade sovmorgon meda pappa Glenn gick upp före oss. ;) Sjusovare som vi är. Vaknade av en grön gräsmatta. Alla snö hamnade uppe i kilsbergen... suck! varför bor vi i en bunker ?! Gaaw..
Efter frukost åkte vi och veckohandlade som planerat. Inhandlade dessutom julgrejor till granen. :) Ser fram emot och klä den! Röd & guld är temat. ;)

När vi kommit hem, packat in allt och gjort gett Casper mat & ny blöja styrde vi bilen mot Askersund och sänna. :)
Där har vi sedan spenderat resten av dagen och haft kanonmysigt. :) Casper var på lite halvtaskigt humör, men stundtals jätteglad. :) Förutom morfar, mormor och morbror fick Casper idag träffa Moster Netha och kusin Tuva för första gången. :)
Hemma i sänna var det dessutom snö! :O Så tillsamans med det och mammas mysiga julpynt fick man en liten gnutta julkänsla minsann. :D ♥

Vi kikade i lite alum, och insåg att Casper är lite lik mig när jag var bebis. :) Hihi

På kvällen när vi skulle hem var det halt, eller nej. Det var snorhalt! Så fort vi försökta gasa lite fick vi slir på bilen. Otäckt! Vi fick dessutom två långtradae i arslet som höll ett säkerhetsaståd på 5m. Hua! Tur allt gick bra!

Nu är vi hemma och välbehållna tack och lov.
Mätta i magen efter en god pastagratäng som jag snickrade ihop förut, och pojkarna har gått och lagt sig. Vilket jag också ska göra. Hoppas åter igen på att vakna upp till ett vitt landskap imorgon!
Så godnatt på er! Kram ♥


Kommentarer
Postat av: Victoria

Casper är lik dig, kan man lugnt säga! :)

2011-12-19 * 17:28:03
URL: http://vixxxxi.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0