Äntligen snö!

I morse vaknade jag av det jag väntat på. SNÖ!
Så himla härligt, och ad just det vart ute hela dagen. Men mina förhoppningar om att den får ligga kvar är ganska små. Tyvärr. :( Men jag tänker njuta så länge det går!
Imorgon hopps jag på att det är slaksfritt, för då ska jag ut och gå med Casper i vagnen. Jag ska börja krypa igång med att träna bort gravidkilona nu. Så mycket trevligare att gå ut och gå om det är torrt ute, än om det är typ.. lervälling!
Mitt mål är att gå ned 10kg iallafall fram till sommaren. Det borde jag ju klara. :) Perfekt att det är jul nu. ;)

Annars idag har det vart en lugn dag. Vaknade imorse av en väldigt snorig unge. Han har hostat, nyst och snörvlat hela dagen, men han har varit hyffat nöjd ändå. Sovit mycket men oroligt. Stackars mammas gull. ♥
Men det går nog över snart, tycker redan han låter lite bättre. :)
Vi är snoriga familjen här hemma nu, Glenn vaknade med halsont idag nämligen. Det är så jäkla trist nu när det är förkylningstider. Typiskt att vara sjuk till jul och allt. Blä!

Passade på att fota pyret lite imorse också när vi hade bus på fårkinnsfällen. Han tycker det är så roligt att ligga på den. hihi Han skrattar och joddlar på som bara den. Då blir jag varm i mammahjärtat. ♥ Älskar min lilla pojk!

När jag bloggat klart nu ska jag gå och laga mat till oss stora i huset. Sen ska vi igång och julstäda huset. Eller jag är först och främst barnpassare, men om lilleman somnar så ska jag allt se till att hjälpa till lite jag med. Jag bara älskar att städa. Eller nej, det gjorde jag ju inte. Suck.

Hoppas i vill kommentera lite. ;) Även om jag bloggar för min egen skull är det tusen gånger
roligare att få resons på det man skriver. ;) hihi *tiggatigga*
Kram på er!






Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Vilken fin bild på Casper! Och vad mysigt att han gillar att ligga där! Edvin hatade det så det blev inte alls många bilder (förutom de då han sov) vilket är väldigt tråkigt. Bilderna blir ju så fina när de ligger på en fårskinnspläd :P



Och jag håller med dig om att det ska vara snö, mycket snö! Hoppas det hinner komma mer innan julafton, men jag vet inte riktigt hur väderprognoserna ser ut här framöver..

2011-12-19 * 18:48:21
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Härligt att ni mår bra allihop! Trist med förkylningen dock, hoppas ni hämtar er under veckan, så julhelgen blir bra! :)

2011-12-19 * 20:26:04
URL: http://lellelilla.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0