Annandag jul

Fan vad det blåser ute igen. Trodde vi skulle blåsa bort inatt, och denna verkar inte bli bättre. Phu! Huset skakar av de kraftiga vindarna! Hoppas strömmen håller i sig. Inatt gick det bra. Är det möjligt att ha sådan tur två stormnätter i rad? Hm..
Vår trädgård var som ett slagfält när vi vaknde imorse av bråte, uppryckta stalldörrar och grenar. Blir nog att täda imorgon med. Suck.

Annars har det vart en lugn dag. Mys med familjen imorse i sängen, sen frukost såklart.
Efter det packade vi in oss i bilen och for till maxi för att veckohandla. Lillen ar så tyst och lugn hela tiden. :) Ioförsig sov ha 90% a tiden. ;) Hihi Han är så st i sin nya teddyoverall! Han kan liknas med en eskimå den. ♥

När vi kom hem fixade jag kaninburen. Bytte strö och städade utehägnet. :)
Sedan in och laga mat. Det blev våfflor idag. Mums vad bra de blev! Egen smet såklart. Inge halvfabrikat här inte vill jag lova. :)
Satte mig sedan ner efter maten, och började sortera alla de kläder vi fått ärva av diverse syskon/kompisbarn. Vi har fått två stora kartonger med allt från bodys till badbyxor till jackor. I alla möjliga storlekar! 44-98 ;) Säkert av ett värde av över 10.000kr!Så nej, kläder är vi inte behöva lägga pengar på. hehe Tusen tack hörrni för de fina kläderna!
Nu ska i bara sortera upp allt i de olika storlekarna. :) Vissa saker har han ju tyvärr vuxit förbi redan.

Senare på eftermiddagen kom syster Netha med familj och hälsade på. :) Jättemysigt att ni kom och såg hur vi har det. :) Ni är så älkomna när ni vill. Barnen ville ju gärna komma och leka med kaninerna någon dag när det är ljust ute fortfarande. :) Kom, bara kom! ♥ Det är så roligt med besök. :)

Men nu ska jag ta mina pojkar i hand och bädda ned oss i sängen. Vi ska tända lite ljus precis som igår och spela igång en film. För det var fantastiskt mysigt igår så vi tar en favorit i repris. ♥
Stackars Casper mår ännu en gång inte bra. Säkert magen som spökar. Måste få tag i såna där magdroppar som Sandra tipsat om. Glömde ju dem sist på marieberg, sen vart han ju bra så jag har helt glömt bort att köpa dem. :( Fan.. måste fixa imorgon! Min pojk får inte gå och ha ont.. Om det ens är magen?! Önskar det fanns en display i pannan på de små. Där kunde det stå vad som behövde återgärdas. "Hungrig, byta blöja, ont i magen, gosa" Ja listan kan göras lång. Inte lätt alla gånger och veta för osv stackars föräldrar. :( Älskade lilla skrutt. ♥

Tack förresten för tips om ett nytt sim till Iphonen. :) Ska fixa så fort som möjligt!
Kram på er.


* Klädberget att gå igenom *


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0