26 april

Hallå allesammans. En trött Emma här.
Första dagen efter ledighet är alltid tung. Innan man är i fas igen liksom. Men men dagen har gått rikigt bra så ska inte klaga igentligen. :) Elly och jag har flyttat grisat mellan olika stallar och det gick faktiskt jättebra. Sånt gillas!

Nu ska jag strax gå och laga lite mat. Vet inte vad jag ska hitta på. Helt tom på ideér. Tips någon? Snabbt och enkelt, för jag är vrålhungrig! ;)

Kvällen ska spenderas hemma, kanske en promenad i vårens härlighet. Hade gärna tagit mig en cykeltur men har ingen luft i däcken. :( Äger ingen cykelpump. Ogillas.. Måste fixas dock!

Älskling ska jobba över ikväll igen. Vill ha hem min mysgubbe. Men snart är vårburket över. Då ska vi fira med att åka iväg någon kväll och avnjuta årets första mjukglass! Mums!

Nehe, har inget att skriva om idag igentligen. Blev ett tråkigt inlägg som vanligt. ;)
Men imorgon bör ni läsa! :D

// Emma


Kommentarer
Postat av: Emma

Vore ju skojj att träffas, åker dock på torsdag eftermiddag! Imorrn ska jag till marieberg och inhandla skor, resten av dagen vet jag inte, torsdag ska jag in till örebro och träffa Mille o Lollo, sen på kvällen åker jag tåg från hallsberg mot stockholm :)

2011-04-26 * 19:17:15
URL: http://emmaevaeriksson.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag pumpar däcken inne på travbanan ;)) dom har ju en luftpump där till vagnarna, ´funkar utmärkt till cyklar också ;))



men fixa cykeln så vi kan åka på utflykt! ^^

2011-04-26 * 19:57:36


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0