3 september | dessa tankar

Ja kära nån, ibland önskar man att man hade en on/off-knapp bak i nacken så man kunde få vila lite från alla förvirrade tankar om både det ena och det andra. Haha, jag är en förvirrad människa, bara så alla vet. ;)

Tänkte sova länge idag eftersom det blev sent igår, men så blev det inte. x) Emil ringde och väckte mig vid halv nio för att komma och hämta sina däck som stod i mitt förråd. Lagom trött och sliten så pallrade jag mig upp när han 5min senare stod utanför min dörr. Suck! xD Haha men var trevligt med en pratstund iallafall.

Nu sitter jag och har nyss ätit den mest seriösa frukosten på länge. Panpizza. xD Haha herregud vad patetiskt, men orkade inte göra mackor. ;) Jag som var duktig och handlade igår och allt. Men så kan det vara.
Var förresten mycket som fixades igår. Först jobba, sen besiktade jag bilen. Blev ombesiktning om en månad.. suck!
Sen drog jag med mig Dessan hem och fick henne och hjälpa mig att städa hela lägenheten. ;) Hihi tack gumman! Sen handlade jag som sagt. På kvällen hade jag tvätttid plus att Erik kom och tittade på film med mig. :) Trevligt, men på slutet var jag väldigt trött så somnade gött sen. ;)

Idag ska jag packa lite sen åker jag mot Köping och Andreas. Han fyller ju imorgon och blir gammal gubbe. ;) Ikväll är det ev grillkväll med bina, men får se om jag kan gå på den. :/ hmm hoppas för det vore grymt kul!

Men nu hörni ska jag dunka
vidare på min musik och packa lite!

// Emma



Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0