11 september | dop på värmdö

Nyss hemkommen från stockholm, eller ja snarare värmdö där systers skit döptes idag. Lille axel döptes i värmdö kyrka som var jättefin. Dessutom hade var det en jättesöt och duktig präst som ledde gudstjänsten. Härligt när de är lite personliga och inte läser ur häftet som vissa andra kan göra. ;)
Dock är min personliga åsikt att dop är ganska flummiga, alltså det blir ju ofta stoj pch stim av alla ungar. ;) Fast vad gör det igentligen? Jag är ju inte troende eller så vilket gör att "det andliga" inte direkt försvinner av lite skrikade ungar.

Jaja, sen bar det hem till stenslätten där syster & mattias bor. Där bjöds det på god mat och trevligt sällskap. Trivs alltid hemma hos syster. Var ju dit jag flydde i sommras när allt blev skit och jag behövde fly undan ett tag.
Men var en trevlig dag iallafall, även om en viss person valt att ta avstånd utan en enda förklaring. Det gör mig lite ledsen och förvirrad. Men det är väl så det ska vara. Bara massa frågetecken. Ge mig en handbok i känslor så ska jag med iver läsa den både fram- & baklänges.

Nu sitter jag iallafall hemma ensam med alla mina djur. Kaninerna som fått sitta inne hela dagen är där ute och betar lite. Varsin bur igen då lillflickan fick ordentligt med stryk igår. Råttorna springer runt och tigger mat så ska snart ut i köket och hacka lite grönsaker åt dem. Kanske kan få en köttbulle idag också, eller varför inte ett ägg? ;) Det är ju ändå lördag. hihi

Sen är det dags för sängen för min del, upp och jobba imorgon men tänker ta lite sovmorgon. Redan förvarnat chefen om det så det ska bli gött. ;) Så godnatt mer er.
// Emma



Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0