18 november | eko-grisar

Vilken dag! Helt slut i både kropp och knopp.
Theresa vart sjuker idag så blev ensam. INgen fara med det, men det skulle skickas 175st smågrisar idag och hade noll koll vilka som skulle åka och inte åka. Som tur är fick jag hjälp av Elly större delen av dagen. Annars hade nog min hjärna kokat över. ;)

När vi i godan ro lastar djur så upptäcker transportören  att han lastat fel så fick lasta av en bunt grisar på plattan igen. Ingen skada skedd utan vi stängde igen plattan och gick in för att plocka ut de sista grisarna. Plötsligt sticker en andfådd rörmockare in huvudet och halvskriker att det är grisar överallt. WHAT?! Haha, synen som möter mig ser ni nedan. ;) Då hade ett trettiotal smågrisar hittat en glipa mellen ena ytterväggen och en halmbal på våran provisoriska utlastning. Så ja, vi ovh några snickare fick valla grisar en stund. ;) De var tillomed in i nya stallet och kika. xD En av byggarna blev lite snopen när en gris knallade förbi. ;)
Men det var ingen fara, gick lugnt och sansat till och jag tror bara grisarna ville leka eko-grisar ett tag. ;) Hihi

På eftermiddagen satt jag i en intervju med en kvinna från arbetsförmedlingen. Ska vara med i någon form av webb-tidning där jag preseterar grisyrket lite. höhö. Kan bli intressant. ;)

Nu på kvällen har hjärtat äntligen kommit hem. Mysigt!
Så nu ska jag gå och pussa på honom. :)
// Emma


Kommentarer
Postat av: sara

Fin blogg..:) det finns inget mer jobb där du jobbar? Jag söker ett jobb med djur..är inte rädd att hugga i när det väl behövs..:)

2010-11-23 * 09:47:00
URL: http://eyecatcher.bloggplatsen.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0