30 juli | en timma i taget

Jaha, hur ska jag börja det här inlägget då. Skulle jag sätta mig ned och berätta allt som hänt skulle ni få sitta & läsa hela natten och jag skulle få skrivkramp. Men att jag valt att prioritera bort bloggen har verkligen sina anledningar. Men nu gör jag åter ett försök. Syns ju att en del finner nöje i att följa mitt, för tillfället röriga, liv.

Men jag lever, tar en timme i taget och försöker bara att hitta tillbaka till min stig igen.
Emil & jag har separerat för gott nu. Skrattretande att vi hade firat 2år idag. Men jag är över honom, konstigt nog så tog det nog slut redan första gången vi bröt, men tillät mig att hålla fast vid något ohållbart även om det har varit tufft att erkänna det för mig själv.
Vill tacka alla som stöttat mig, speciellt dig Sabina som kommit att blivit en person som betyder så otroligt mycket för mig. Utan dig hade jag inte orkat med det här. Är dig evigt tacksam för att du stått ut med mina klagomål, mina tankar och mina handlingar. Står i skuld till dig och jag kommer alltid finnas där för dig.

Just nu finns det bara en stor grej som gör mig ritkigt illa till mods. Allt blev ju fruktansvärt jävla fel och jag ångrar det så djupt. Det skär i bröstet på mig vid tanken på det. Vill bara vrida tillbaka klockan.
tankarna på det som hände jagar mig obarmhärtigt dag som natt. Vet inte hur jag ska kunna ställa allt till rätta, eller åtminstonde till något bättre än det här.

Som tur är har jag jobbet. Där går det bra. Pysslar med mina suggor och deras smågrisar och mår bra. Känner mig som någon. Inte den där vilsna och ledsna människa som jag är här hemma.
Har också tagit upp träningen igen. Gått ned 8kg enligt vågen, även om jag har svårt att se det någonstans.

Men nu ska jag dra vidare. Blir mortionssim med Dessan sen.
Imorgon fest hos thomas. :)
//Emma


Kommentarer
Postat av: Lollo (Jossie)

Vad kul att du börjat igen, brukar kika in ibland men brukar inte ha något bra att kommentera :P Men ville bara säåga att det var kul att du börjat igen, kämpa på med allt :) Du är stark!

2010-07-30 * 12:14:44
Postat av: Jossie

Vad fin bloggen blivit med den nya färgen. Ja, alltså den va ju fin innan också men skönt att ha en nystart på bloggen kan jag tänka mig! Kan tänka mig att det är skönt att det är slut för gott, hoppas att du växer med detta som hänt och blir en starkare människa! Hoppas du fortsätter blogga! Kram

2010-07-30 * 12:25:57
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Biina

Kul att du skriver igen gumman<3 Tack för att du finns för mig med<3

2010-07-30 * 12:56:11
Postat av: Linnéa

Tack för kommentaren! Härligt att du börjat blogga igen och att det känns som du mår bättre! Stå på dig, vännen!

2010-07-30 * 14:11:10
URL: http://lellelilla.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0