16 januari | trött hundvakt

Ber om ursäkt för min frånvaro. Inte haft orken för bloggen, har väl inte det nu heller men idag bloggar jag för er skull.

Var ute med jobbet igår, var på Strike & co och käka samt bowla. Gick skiiiiit för mig! Haha grymt surt. Men var kul ändå, theresa och jag blev uppraggade på baren.. haha sämsta repliken. "jasså här står ni, har inte vi setts förr". öhm nej. xD Fan att jag skulle jobba idag, annars hade jag fan druckit. xD var grymt sugen på nån smirre eller nått. :P
men som sagt, skulle upp och jobba idag.. halv ett kom jag i säng. Klockan fem ringde klockan. Jag var nog mer död än levande och skulle med gott samvete kunnat slänga telefonen åt helvete. ;) Men kom upp iallafall.
På jobbet flöt det på, snällaste inger kom ned och rakade i BB så slapp det. Underbart snällt!
En jävla sugga diar stående, vilket har resulterat i att smågrisarna hänger i tuttarna för att kunna dia vilket såklart gör ont på henne så hon är skitsur och vill inte ge di.. sprutade henne med partoxin & metacam idag .. hoppas hon kommer igång. Hela henne kull har tunnat ut.. DUMMA MAMMA!

Var klar på jobbet vid 11, åkte hem till theresa och hämtade junior som nu ska bo hos oss minst sex veckor. på måndag lyfter theresa från arlanda och drar till colombia. kommer sakna!
Avskedet med junior vart bra, han tycker om min bil och hoppade in frvilligt, vi gjorde inge stor grej av det hela utan theresa sa bara ses snart som vanligt. :) Här hemma verkar han hyffsat nöjd. vart ute och busat i snön för en stund sen så nu sover han nedanför mig. ;) har verkligen valt mig som extramatte ;) Går efter mig, ber mig om tillåtelse och lyssnar främt på mig. höhö lille kraken. så söt <3 Kommer no bli bra det här!
Tänkte att du Ida ska få bada honom ;)

Men men, inte så mycket att tillägga. Hoppas alla har det bra. Nu blir det filmmys och sen sängen. Jobbar imorgon. Min nästa sovmorgon är om en vecka. :P Cio!


Kommentarer
Postat av: Hanna

SV: Tack så mycket ! :)

2010-01-16 * 23:12:21
URL: http://brusella.blogg.se/
Postat av: Ida

självklart kan vi ordna ett skönt bad för herren! :]

2010-01-17 * 11:16:10
Postat av: ämma

Svar: kanon! han behöver det ;)

2010-01-17 * 14:04:03
URL: http://nikoba.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0