7 december | grisning & semin

Hallå!
Visst är jag duktig att blogga? Vart är alla snälla kommentarer? ;) Hihi
Nädå, skämt o sido.
Sitter här och väntar på att tiden ska gå så jag får titta på House. Börjar klockan 21.00 på 4an för de som är intresserade. ;)

Vart ytterligare en bra dag på jobbet. Inga missöden direkt. Grisningen har börjar rulla igång och har en känsla av att det är en hel drös som grisat när jag kommer imorgon. Men har hunnit sopa och fixa iordning i BB vilket känns skönt. Brukar inte hinnas med när det är babyboom. Jag tog dessutom tag i att fixa med en vetilationslucka i ena avdelningen som stått och gett kallras i en av boxarna. Så nu är dne fixad tack vare mig & Wille :)

Strax innan lunch tog vi in gyltor från karantän. De busarna vägrade gå ut i snön så tog ett jävla tag. Men sen gick de så snällt så. Vallar dem ju över gårdsplanen så är optimalt när de håller ihop. ;) Annars kan det bli grisar överallt! Gulligt att se alla snickares blickar när vi kommer med tio djur vallade mellan oss. ;)

PÅ eftermiddagen blev jag klar med BB så knallade ner till Theresa som höll på att seminera. Fick assistera lite och seminera jag med. Känner mig som en nyfödd kalv på det där. Så rädd att göra fel att det säkert blir fel. Haha fumlar som en tråring med doser och katetrar. Men man lär sig ju med tiden. ;)

Så nu sitter jag åter hemma. Nyss haft en brandskyddsnisse här som ringde på och ville sälja någon försäkring. Tackade artigt nej, men kan tänka mig att täckna det i framtiden när jag flyttar. Var en riktigt trevlig karl som gav mig tips och råd om diverse saker.

Nu ska jag absluta mig till soffan och invänta mitt kära House.
Imorgon är det julskinksprovning med jobbet. Sen knäckbak med theresa & co.
// Emma


Kommentarer
Postat av: Jimmy

vi får tacka för blogguppdateringarna och de grisiga* bilderna :)



(btw det var en positiv kommentar, ifall det behövs förtydligas)

2010-12-08 * 11:39:08
Postat av: Emma | Nikoba

Svar till Jimmy: Tackar jag för. :D Får jag fråga vem du är, som så ihärdigt läser min blogg? ;)

2010-12-08 * 14:39:25
URL: http://nikoba.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0