19 december | hundvakt & mys

Nu får jag väl börja med att ursäkta mig över att jag inte bloggat på några dagar. Men haft annat för mig om man säger så. ;)
I fredags kom Glenn hit (med blommor minsann :') ) & stannade tills för en stund sen. Vi har har det supermysigt, ätit gott, tittat på film & beklagat oss över att det snart är jul. Blä, inte en enda julklapp klar! Får ta det i veckan, ja menar det är ju inte så mycket folk ute nu och handlar liksom. höhö..
Men tackar Dig, Glenn, för en underbar helg & hoppas vi ses igen. :) Ha det så bra där hemma nu! Hoppas du står ut med mitt babbel & mitt lilla minizoo här hemma. ;)

Var fruktansvärt gulligt att se att Smirre är svartsjuk. xD Haha, skulle själa uppmärksamhet hela tiden här hemma! Haha, goa lilla kattskrutt. Han vill ha matte för sig själv. ;)

Igår blev jag dessutom med hund, eller lamm? Vet inte vad man ska kalla den där hårbollen som just nu ligger & sover på soffan. Min favoritvovve Ninja är det såklart jag pratar om. <3 Vi har precis vart ute i snön & lekt så lägenheten är dyngsur av all smält snö ninja drog med in. Härligt med djur. ;)

Nu sitter jag & pratar med trevligt folk på msn och har ätit lite.
Får väl se vad dagen har att erbjuda. Så tomt här hemma nu så funderar på att åka hem till askersund.
Men vi får se. :)
Ser inte fram emot jobbet imorgon dock, fick ett härligt samtal av Elly imorse.. suck alltså.
Att det aldrig ska få gå som det ska! Men det får lov att bli morgondagens bekymmer.
Ha det bra!
// Emma


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0