14 december | hungrig,trött & irriterad

Jag är sååå irriterad. På ett flertal saker. Men en av dessa är värst. Seriöst vet inte hur jag ska hantera det längre. En dag kommer det koka över, och känns inte som det ligger allt för långt borta i tiden. SUCK!

Så idag har jag städat badrummet ordentligt! För att avreagera mig. Ska städa hela lägenheten ordentligt så tar en del i taget. Så nu är badrummet sanerat från äcklig fasttorkad kattsand som skitungarna skvätt ut överallt. Har ju ny kattlåda som är stängd nu. *gillas*
Så nu kan jag bo inne på badrummet när det känns allt för jobbigt att se alla annan röra. ;)

Imorgon ska jag ta itu med mitt berg av disk. Sen rengöra köket ordentligt. Samtidigt som jag har tvättid imorgon kväll. Jippe vad roligt..
På torsdag ska jag städa åt djuren, delvattenbyte i akvariet samt damsuga & svabba hela lägenheten. Så jag har minsann en plan. På fredag lär jag vara klar, för då får jag besök. :)

På jobbet idag har vi kastrerat. Gick väldigt bra tycker jag. Det flöt på bra.
Nu har alla grisar dessutom grisat färdigt. Gått bra tycker jag. :)
På em fick vi hem en massa läkemedel så passade på att städa och fixa iordning när ändå det skulle ställas in i div skåp & lådor.
Hade sen möte med chefen. Han visade oss hur den nya värmeanläggningen funkar. Vi har ju fått en stor halmpanna nu när vi kan elda allt från halm & skräp till stora avlivade suggor. Skitskönt att slippa kadaverbilen i framtiden! Sparar både smittrisk & pengar. Good!

Nej nu ska jag äta lite, vilket jag glömrt bort totalt ikväll.
Sen är det såklart House på tv som gäller. Cio!
// Emma


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0