23 oktober - tandslipning & sjuka suggor

idag har jag slipat smågrisarnas tänder så jag vill bara kräkas på det. xD Har tio kullar kvar! blööö! Mitt finger är söndertuggat! För er som inte vet har vår kära chef bestämt att vi ska börja slipa tänder igen på smågrisarna för att suggan ska ge bättre di.. :/ hum. Vilket de inte gjort på flera år på norrgården. Nu tänker nog flera, ja och? Vad är så jobbigt med det? men ska ge er en överblick.

Tänk er att ni har 37 kullar smågrisar varav det är 10-12st i varje. Ni ska slipa fyra tänder i varje jävla mun. För att göra detta ska ni sitta ned men grisen i knät och ha in långfingret i munnen och försöka slipa så jämt som möjligt samtidigt som den lila söta grisen tuggar på ditt finger. Låter det trevligt? Fine! Kom och gör skiten åt oss. xD Kan ju också meddela att smågrisarnas tänder är värre än valptänder xD SYLVASSA!
Såklart så har man lite skydd på fingret i form av tejp. :P Men hjälper inte så himla bra ;) Sista kullarna så virade jag papper + tejp vilket funnkade helt okej xD

blev övertid idag då typ alla suggor fått grisningfeber pga att vi inte komme överens om foder. shefen säger en sak och vi en annan. Inte bra.. så av 37suggor så var väl typ 30 dåliga. kul? NOT!

Efter jobbet var jag och min kära kollega till ikea och handla lite samt willys för att handla frukost. :))
Nu ska jag sova och drömma om min shiba!


Kommentarer
Postat av: Lovisa W

Ajajaj! det låter inte ens roligt ska ja säga dig :) jag står nog över iaf!

Det är bra när chefer å arbetare är överens, haha! xD

2009-10-24 * 20:38:22
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0