15 oktober - nertryckt

usch vad trött jag blir på folk, speciellt hästfolk. har man inte fel utrustning så är det vikt eller längd som är fel. skickade in en Ifokus förut på bdb och fick genast skit om hur ett fetto som jag kan rida en så liten och klen ponny som aegir. att jag kommer förstöra honom och hur man ser på hela honom att han inte orkar mig.. alltså jag ska inte bry mig. jag vet att han orkar mig men ändå blir man sårad, så välmusklad som han är har han inget problem med mig, det skulle isåfall kännas på att han gick vingligt, var ovillig och blev öm i ryggen osv men nu går han ju bara bättre och bättre..  dessutom skulle väl inte jonas ha godkänt mig som fodervärd om han ansåg mig vara för stor, eller har jag fel?

dom fattar ju inte hur det tar inombords alltså, att hålla på att kämpa med vikten. att alltid tänka på hästarnas bästa när jag rider men ändå får sådan skit.. ibland undrar man om det är värt det alltså.. fy fan.

från det ena till det andra var jag hos frissan idag. blev att klippa lite lugg samt bli korthårig :P typ 1dm rök idag pga håret var så slitet. :( aja nu blir det nog bättre när det får växa ut. :)

Nu varken vill eller tänker jag skriva mera..
// Emma

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet du vad jag tycker. Helt seriöst. Bilddagboken har, tyvärr(!), blivit en fjortissida där folk som inte har bättre för sig sitter o trackar andra människor. Därför jag inte laddar upp bilder där mer, inte för att jag har fått några sådana kommentarer men däremot har folk gått in o "snokat" på min bdb. Eller jag anser inte att de har något därinne att göra, ändå är de inne varje dag o kollar vad jag gör med mitt liv. :/ Men låt inte dom trycka ner dig. Gör det som gör dig lycklig, och tänk inte på vad dom säger om vare sig din vikt eller ditt ridsätt. För det 1a, det är inte bra att vara överviktig. Nej. Men, vikten kan man göra något åt (fastän jag inte lyckats än, men de e en annan historia :P) men man kan inte göra något åt ett fult utseende. Och du är inte ful. Sådeså! :D

2009-10-15 * 21:46:09
Postat av: ämma

tack jossie <3

2009-10-15 * 22:15:04
URL: http://nikoba.blogg.se/
Postat av: Amanda - Bloggen om Glaskonst

äsch de är idioter bara ;)

som du säger så hade ju jonas inte godkännt de lixom om han hade trott att du väger för mkt :P

kram <3

2009-10-15 * 23:04:34
URL: http://coozie.blogg.se/
Postat av: Lovisa W

Håller fullständigt med Jossie! Och sen å andra sidan så ärre folk som tydligen inte vet vad det är för ras! En islänning kan bära en tung karl utan problem ffs!! Usch för sånt där folk alltså :S gud va sur ja blev!! Fyfaan :@ ursäkta ordspråket men, jävla fittor :S



Skit i dom Ämma, du är fin som du är and keep the head high! :D <3

2009-10-16 * 10:46:42
Postat av: Marielle

Jag följer både till blogg och din bilddagbok, och jag måste säga att jag tycker att det är så otroligt intressant att läsa om/se bilder på hur du jobbar med hästarna. Jag tycker att du är jätteduktig iallafall, och jag tycker inte att du borde ta åt dig allt för mycket av vad andra tycker. :)

2009-10-16 * 13:52:43
Postat av: Johanna

jävla idioter det där, lyssna inte! islandshästarna orkar ju mer än andra och du är absolut inte överviktig. fyfan!!

2009-10-16 * 14:17:21
Postat av: Carro

Vet precis hur det känns! Dock har folk faktiskt slutat kommentera sådana elakheter om mig. Man ser ju direkt på bilderna om hästen ser obekväm ut (om det inte är en ögonblicksbild, men flertal bilder på obekväm häst =något fel) Men ja menar, du är absolut inte för stor på något sätt. Hästar klarar mer än folk tror dock ska man ju alltid (vare sig man är liten eller stor) Tänka på HUR man rider sin häst. Hästen ska gå i form för att minimalt slita på leder, hästen ska tex inte springa i nedförsbackar (kotledsinflammation och liknande). Och med rätt ridning och rätt utrustning är det inget som hindrar någon! Ta inte åt dig, det är du för bra för <3

2009-10-16 * 23:28:33
URL: http://whyevenbother.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Blir så himla ledsen av att läsa det du skriver. :( Och jag förstår att du tar åt dig, det gör jag med!

Tack och lov finns det ju så många innan mig som kommenterat och uppmuntrat dig till att skita i vad andra tycker och tänker. Och att skriva att du skulle avra för stor på en islandshäst är ju patetiskt. De som vet minsta lilla om rasen (jag vet inte mycket själv) vet ju att just islandshästen är tålig och stark, varför annars använda denna lilla häst som turridningshäst för alla olika sorters människor och varför sitter annars fullvuxna stora karlar och rider elit klasser på denna lilla hästaras. Ursäkta mig, men jag blir så förbannad när folk trycker ner utan att ens ha någon grund för att göra det. Men som sagt förstår jag dig. Själv var jag på provjobb i Göteborg i slutet av sommaren och kom till hemska människor som verkligen knycklade till mitt självförtroende, trots att jag vet att dem har fel så ekar ju orden ändå i huvudet och hela jag sjänk efter den händelsen. Men stå på dig emma! Jag hejar på dig :)

2009-10-18 * 20:12:46
URL: http://lellelilla.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0