7 november | ny header och sånt

Blev en ny header idag. är väl meningen att hela bloggen ska få sig en uppfräschning så småningom men det orkar jag inte fixa just nu. ;) Så ni får nöja er med denna så länge. :) Lite slarvigt gjort men men. :) Tycks?

Sitter i skrivande stund hemma hos mamma & pappa i sänna. Vi ska ha farsdagmiddag kväll mes systrar och respektive, och nej vi har inte tagit fel på dagen, bara det att alla var så upptagna imorgon med diverse saker så vi tar det idag istället. För mig är det lika vilket som, måste ju tillbaka till kumla iväll eftersom jag jobbar helg just denna helg. :)

Det var fruktansvärt rörigt på jobbet idag. Inget flyt alls och massa döda grisar. >.< Eller massa och mamma, iallafall två stycken ganska stora i tillväxten samt att jag bad wille ha ihjäl två stycken som var jättedåliga. :( Inget kul alls..
Sen rymde det tillväxtgrisar när jag strödde, de rymmer hela tiden då deras boxvägg är trasig men jag mitt pucko glömde att stänga dörren! Så snat hade jag tretton små glada nassar ute i korridoren, i halmlagret och på kontoret. INTE KUL!
Enligt letten som jobbar hos oss hade några suggor vart på rymmen imorse på något mystiskt sätt men han hade fått in dem som tur var.

Uppe i BB var det dock nästan inge problem eller jo där rymde några små nassar med då jag missat att stänga en grind ordentligt. :P Har också pysslat med en liten pellegris som typ fått kolik eller något av all mjölkersättning han fått. Magen var som en ballong. Men efter att ha fått lite baytril och jag vänt och vridit på honom så lite av gasen kom ut så kom magen igång igenverkaqde det som. Kom iallafall ut en massa diarré och gas. Dock är han nog död tills imorgon men jag hade inte hjärta att slå ihjäl honom när han faktsikt bättrade på sig lite så han fick ligga kvar i "kuvösen" och ha det varmt och gott med en skål med vatten. Dör han så dog han inte av att syskonen trampade på honom iallafall. :(

Håller också tummarna för lilla aska. Idas och daniels katt som igår fördes akut till strömsholm av arsenikförgiftning! Tänkt på er hela dagen och såg nu i danels bdb att hon skulle få komma hem <3 Hoppas verkligen hon inte tog allt för mycket stryk av detta! <3

NU ska jag göra mig iordning. Om jag orkar. :P
// Emma

Kommentarer
Postat av: Malin

svar: jag förknippar svin med gris :P

hehe

2009-11-07 * 20:30:06
URL: http://maaajjiin.blogg.se/
Postat av: Lovisa W

Jättefin header :D

Haha gud va alla rymmer xD Men de måste ha blivit glada när det fanns mer att utforska :D

2009-11-08 * 17:13:38
URL: http://nikonda.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Va fint du gjort det!

Jag gör mitt bästa med att förstå alla knasiga blogg-koder, men nu har jag iallafall börjat fått lite ordning på min blogg också, dock är jag inte riktigt nöjd ännu. ;)



Arsenikförgiftning? Hur har det gått till? :O

Hoppas det går bra för katten.

2009-11-08 * 19:40:23
URL: http://lellelilla.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0