5 november | kontrakt samt pyssel

jaha idag har man vart själv på jobbet. Gått hyffsat bra. Lite småpyssel med förrymda tillväxtgrisar bara. De river newr deras grind som är någon centimeter för liten så de rycker ur den ut gängorna .. suck. har pissat ner hela gången! svin!
Sen var det en stor gylta som klamrat sig över en boxvägg in till några kamarter som vägde typ 20kg mindre än henne xD haha såg fruktansvärt fel ut men det klickade först inte vad som hänt när jag kom. xD men det tog en bra stund innan jag fick in henne i rätt box igen.. ville vara kvar med sina pellekompisar ;)

annars var det väl lungt. klarade utgödslingen själv i BB idag. woho tror tillomed det blev rätt. xD haha
dock fick jag slå ihjäl min första gris idag. :( hade tunnat ut så mkt att inget fanns att göra. var iskall och rörde sig knappt.. :( hemskt hemskt hemskt!!
sen vare en sugga som hade diarré så det bara spruta om henne. bokstavligen. så henne fick jag flytta till en annan box då hennes foderrör troligen läkt vassle.. suuuck. ;)

fick också vara med och avliva en sugga och en slaktgris. suggan kunde inte röra bakbenen och har vart sunkig länge.. synd att hon var dräktig. slaktgrisen hade också problem med bakbenen och har legat flera dagar utan för bättring så även han fick se ljuset..

när jag kom hem lagom trött var det bara att fara till kumlabostäder och skriva kontrakt. den 1dec får vi nyckeln! :D wiiie!
sen har jag ängat kvällen åt att pyssa med råttburen. :)) Börjar bli bra nu! :D

nu ska jag sussa!
natti!


Kommentarer
Postat av: Lovisa W

Det händer lite på jobbet :) både roliga å mindre roliga..



Grattis till lägenheten! :D

Råttburen blir ju jättefin!

2009-11-06 * 19:59:04


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0