15 november | cardigan welsh corgi

Det är banne mig inte meningen att jag inte ska ha någon hund. Inte av praktiska problem utan att jag helt enkelt inte kan välja ras! Idag så var jag ju på hunduställning i örebro, såklart tog Eva chansen att introducera mig för rasen cardigan welsh corgi. Uppfödaren jag fick prata med var hur trevlig som hellst och fastnade pladask för hennes härliga hundar! Åh vad svårt!
Inte blev det bättre av att få höra en massa negativt om shiban när jag pratade med några utställare som hade med sig en 8månaders hanhund. Måste verkligen åka och hälsa på paula, uppfödaren i örebro, för att få en bättre blick på rasen. men ack så fina de är, shiborna. <3

Hann även att sticka ut en sväng imorse på aegir. Det var jättemysigt men med diverse hinder i skogen då skogshuggare dragit band rätt över gångstigen så jag fick gå en jävla omväg med sten och skit. jaja, aegir knatade på och frustade nöjt. ;) han var fin idag, även om det är lite svårt att rida med jonas metoder. >.< men men det löser sig nog.

Imorgon är det dags för jobb igen. Avvänjning i veckan. Jisses vad fort det gått. :O
Nu väntar sängen!

//Emma


* en cardigan welsh corgi *


Kommentarer
Postat av: Amanda - Bloggen om Glaskonst

gud så söt hundras :O

2009-11-15 * 22:12:34
URL: http://coozie.blogg.se/
Postat av: Agnes

Verkligen ingen ras jag gillar, men kul att du hittat nåt du gillar! Jag tycker nog mer om corgis än shiborna, huvudsaken är att du trivs :D hoppas du får dig en liten vovve snart :D

2009-11-16 * 19:03:11
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Vilken fräsig hund! Har aldrig sett rasen förr (eller hört talas om) men dom verkar ju fina i allafall. Fast jag tycker ju dock fortfarande att du borde satsa på en golden. :D Hoppas iaf du får din hund snart! :) Lycka till!

2009-11-16 * 19:34:26
URL: http://lellelilla.blogg.se/
Postat av: Lovisa

En sån såg jag i Örebro idag :)

Rätt söt :)

2009-11-19 * 16:07:15
URL: http://kariinloviisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Rättelse... Welsh Corgi Cardigan. Inte Cardigan Welsh Corgi. Jag har en Corgi. Du har säkert läst på en massa om den men jag kan ju skriva av mina erfarenheter. En otroooligt envis hund som gärna bara går sin egen väg. Alltså en hund som du måste ha 100% pli på. Har du det så är det en underbar hund. Men ingen nybörjar/förstagångshund. Absolut inte. (Men jag vet ju inte om du har haft hund innan eller inte)

2009-12-03 * 13:17:19


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0