28 maj

Usch ingen bra dag, knappt sovit inatt pga av migrän och feber. frossa och skit.. Inte blir det bättre av att man har en pojkvän som bryr sig ungefär lika mycket som en sten.
Dessutom trodde jag han skulle jobba till 10 vilket han sa, men nejdå kl.tolv får jag veta att han jobbar till klockan två..
och då drog jag hem för jag mådde dåligt, då får jag veta att middagen som skulle ha blivit av härom dagen som blev inställd pga av honom blev av idag, tack! Jag hade fan sett fram emot det. men det sket sig, som vanligt. Vadå känna sig utelämnad? Blir så jävla trött på förhållanden ibland! ska man bara ta och slänga in handduken alltså? blä!

Har iaf fått den första betalningen för bilderna idag. 150spänn för tre bilder :P Inte illa :D och mer är på väg. Många beställningar gjorda ;)

Men nu ska jag väl gå tillbaka till ensamheten framför tv:n eller nått. lät ju iaf inte ha nån social pojkvän att snacka med under kvällen så kan ju lika gärna sluta hoppas. Minus för denna dag.
//Ämma


Kommentarer
Postat av: am

Men kära nån då, som en känd figur säger. Har man migrän orkar man inte följa med ut på galje och om han social eller inte, tja han var jätte trevlig igår kväll.

sköt om dig stumpan så hörs vi.

2009-05-29 * 08:08:36
Postat av: Lovisa W

stackare :( blir också trött på förhållanden ibland :( usch säger jag.. men va skoj för bilderna :D själv har ja fått en eställning på 4 bilder och då ska ja ta 30:- / bilden för dom :) tänkte skicka med 2 extra för att va snäll ;) inget hon behöver betala för :)

2009-05-31 * 10:10:48
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0