19 mars

Först och främst ska jag säga
GRATTIS MAMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG!
innan jag fortsätter. :)

Usch vad dålig jag är på att blogga :P inte hänt så mkt. livet rullar på med fåglar, hästarna och plugget. Skitjobbigt med nya kursen växt&djurliv som startade i måndgas.. den ska vara klar på 3veckor. ne men inte ett dugg stressigt va? >.< usch.

igår var jag och linda och red igen. :) mysigt som vanligt. solen sken och fåglarna skön inne i skogen. red i bara tjocktröja <3 vilket verkligen uppskattas ;D  dock hur hallt som hellst på stallplan och både linda och jag for omkull x'D haha
väl ute jogga vi en del, i slutet av ridturen började stormur att andas tungt. han har ju astna och med tanke på väderomslaget tror jag inte ahn var heöt hundre så vi lär honom skritta av efter det. jag dock tog en uppfriskande galopp på puke. :) skönt att sträcka lite på honom även om han är osäker och inte vågar länge ut helt hundra. :) men det kommer, ingen press här inte. :) han kändes kanonfin för övrigt. han har börjat hitta balansen nu, och vi börjar verkligen lita på varann. :) känns toppen när dte går frammåt.
Hoppas bara att storm är okej. :/

föresten tetsa jag nya bettet på puke. gummibetet, åt helvete att det funka bättre, nyssna ingenting på det så det ska jag byta bort igen. punkt.

nu sitter men hemma i sänna. kaninvakt åt mina egna kaniner ;) Ne men mamma och pappa är utamlands *avis* och syrran tar hand om lillebor och kaninerna men hon skulle bort och bror är inte eller hemma. :) så då fick man åka hem, har ändå sovmorgon imorn så sipper gå upp tidigt. ^^

men nu ska jag försöka plugga lite sen laga mat. :) ha det bra alla!
//Ämma



Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0