Student

Jaha, då var dte över. Thats it. inget mer DV3s, inga mer lektioner med härliga camilla, inga mer tjatande på anki, inget mer kvinnersta, iallafall inte som elev. fan jag vill inte. Är inte ett dugg jävla glad för att ha tagit studenten. Orkade inte ens festa igår, för jag har inget att fira. vill inte fira klivet in i vuxenvärlden, vill inte fira att det är sista gången man får umgås med vänner som man lärt känna under 3år, vill inte fira att allt "slit" är slut nu trots att det bara var en försmak på vad som väntar. Nej jag är nöjd med kvällen när jag kunde sitta ned med de två som betydde mest, dock mest bara en av er. Hade inte viljat ha det på ett annat sätt. Och jag kommer aldrig tycka att studenten är något bra. :(
Nej usch vad jag låter tråkig. men så jag känner..

men dagen i korthet.
Började med att ta kort ute. kallt som fan! 07.50. Sen fruskot med typ halva klassen vilket var supermys!
sen bar det iväg till axberg kyrka där talhölls, skön sång hördes och ett antal stipendium delades ut. Malin Lundin i våran klass fick ett stipendium för bäst presterande elev. 16.000 bara sådär- skulle jag inte tacka nej till ;) Men grattis malin! Även evve i klassen fick stipendium för den elev som utvecklats mest i studierna. skitkul! Grattis!

när vi kom tillbaka till skolan var det samling i idrottssalen där de olika inriktningarna delade ut utmärkelser och visade filmer och sa hälsningar. :) Jag blev årets djursjukvårdare! :D Kändes himla kul! :D fick gå fram och få ett kort med motivering och så fick jag ett halssmycke. :):)
Såhär stod det i motiveringen:

"Den här eleven har ett stort djurintresse och har ett gott handlag och ett görr öga för djur och har därför blivit utsedd till årets Djursjukvårdare

Lycka till
Emma Kaufeldt"

Så jävla kul. :D Efter dte var det lunch, dock fortsatte vi i "frukostgänget" med frukosten istället i K-huset innan det var dags att samlas i storgården. Där fick vi våra betyg, en ros och en mjukisråtta med en hälsning. Vi delade ochså ut våra presenter till lärarana. Usch kommer sakna dom!
Sen var det utrop. det sprittrades allla.
Jag valde att inte åka med i vagnen in till örebro då det var svinkallt ute men det hade säkert vart kul. men men.
Vid fyra kom alla gäster hem och vi åt mat och öppnade presenter.

Vid 7 åkte jag till askersund och åkte sedan med ida och daniel in till örebro. Häntade malin på vägen. tack för att du skjutsa daniel!
I örebro bar det av till kinamuren där det var buffé. Supergott och trevligt ställe! Ida drog vid kvart över nio till frimis men jag och malin satt kvar nån timme till sne drog vi hem till henne och bara satt och mös och prata minnen.
Vid 12 kom syster och hämta mig.

Kan ju inte säga att jag upplevde det där speciella med studenten. Men så kändes det ju aldrig bra och sluta heller så.
Hoppas alla ni i Dv3s får det bra nu, lycka till i livet! Hoppas vi ses! Kommer sakna er <3

//Ämma

* bild lånad från NA, kommer bilder på mig sen när syster skickat *

Kommentarer
Postat av: Malin

Grattis till studenten! :)

2009-06-06 * 19:59:25
URL: http://labiosrojos.blogg.se/
Postat av: Amanda

GRATTIS SOM FAN SÖTSAK!!

2009-06-07 * 19:36:04
URL: http://coozie.blogg.se/
Postat av: Lovisa W

Jag håller med dig Ämma :/ inte ett dugg kul att ta studenten.. usch! lämna allt som man är van vid å sen ska man börja slite med annat :( nee.. men grattis iaf! :D och verkligen grattis till att du blev årets Djursjukvårdare!! :D ja blev jätteglad när de ropade upp dig, fast ja hade en stoor gissning av att det skulle bli du ;D hoppas du hade skoj iaf på kvällen och att det blev som du tänkt dig :) <3

2009-06-21 * 19:32:21
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0