4 juni

Helt galen dag..
Började med att jag försov mig. fick sedan en utskällning av större delen av klassen för att jag stack igår. att jag till skillnad från andra hade saker att fixa var inget som var vitkigt. och bara för att man var på marieberg betyder dte inte att man smiter iväg, man kan fan ta reda på vad man gör innan man kastar en massa jävla skit. Lägg energi på annat än att bråka för fan.

Sen var det sumobrottning. Jag gjorde det inte men var kul att kolla på. Dock gjorde sig Linda riktigt illa i nacken vilket resulterade att jag fick köra in henne till akuten på usö och spendera 5 jävla timmar där. hatar våran sjukhusstandard! Orkar inte gå in på detaljer men jävla sätt alltså *grr* Blev ju inte bättre av att man inte ätit något på hela dagen och hade blodsockerhalten i botten.. men Linda var okej iallafall vilket är det vitkigaste <3 Dock kommer hon ha redigt ont ett tag. Hon hade fått en rejäl muskelsträckning/blödning i nackmuskulaturen. krya på dig <3

När vi var på väg hem sne så fastande vi i en lååååång bilkö.. inte kul. :P Skjutsade hem Linda till kumla och drog sne till askersund där det blev tacos med systrar, bror och pappa. :)

Nu väntar sängen. Upp tidigt imorgon och bli stylad ;) Imorgon är det studenten. Känns overkligt. :/
//Ämma

Kommentarer
Postat av: Amanda

oj vilken dag! hoppas de går bra idag :D

2009-06-05 * 14:30:59
URL: http://coozie.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0