25 juli

Ännu en dag är till ända, ska pallra mig in i duschen. men är inte på humör! blä!
Älsk jobbar över idag, iventering så han lär inte komma hem förens inatt, och jag måste typ sova snart. börjar 5 imorgon igen så :P

Var ju ensam idag på jobbet. gick bra. dock djävulsk varmt, fan har verkligen inget emot hårt arbete men att jobba i heltäckande kläder, klibbiga stövlar i ett dammigt slaksvinstall där temperaturen ligger på 27grader, då är det fan inte kul... just nu får det gärna börja regna för min del..kan vara fint i helgen istället. :)
Sprutade även grisar själv idag, två som har behandlats sen tidigare varav en jag fick kasta ner i fodertråget för att han skulle vara stilla xD Sen hittade jag två till små gyltor som haltade, eller ja den ena stödde inte ens på benen, så det blir behandling med ultrapen för er som vet vad det är. :)

imorgon blir det flyttning av suggor, 45-50 suggor ska upp i BB, grisningen lär börja på måndag. hehe, har vart rätt skönt att slippa raka skit däruppe i BB men men, kommer ju söta små bebisar man kan titta på ^^

slutade iallafall vid tolv, åkte hem och käka och bara slappa. vid halv 7 stack jag till stallet, ingen ridning nu innan vi vet vad hästarna är dåliga av så pysslade bara med dom. satt och prata i hagen en lång stund och båda somnade intill mig så jag kan inte ha varit speciellt intressant att lyssna på ;)
fixade även till pukes sadel, har ju köpt en fårskinnspadd som ska avbelasta sadeln lite. :)

Imorgon är jag hästvakt, ska släppa in på kvällen och ta ut på lördag morgon. på betet alltså. sen bär det iväg hemmåt till askersund. :) skööönt!

Nu ska jag duscha. ^^
// Ämma
*gyltämnen i slakstall 2vid matning :) *

Kommentarer
Postat av: Jossie

haha jag har ingen aning om vad det är, men men :P (ultrapen)

2009-06-30 * 20:57:16


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0