12 juni

Tråkigt väder idag. Visserligen kan man väl inte förvänta sig annat här i Sverige. :) men gillar vårt avlånga land bäst iallafall. :) Hoppas iallafall på bättre vöder imorgon så jag och monica kan ge oss ut och springa milen med hästarna.

Det värsta med sådant här väder är att min lilla shoppingmask kommer fram. Nyss beställt grejer på hööks för 1200spänn! Dock bara tre grejjer men iallafall. ;) Det blev en fårskinnspadd eftersom puke verkar få ont i ryggen? hellre förebygga än att vänta och se. kraken. Dessutom blev det ett guldfärgat bett som ska matcha övriga tränset och sne en jacka till mig. ojoj inte ofta jag löper någe till mig själv, föredrar att skämma bort djuren. :) Det måste väl vara en bra inställning? ;)

Även mejlat runt lite på blocket efter ett snyggt ländtäcke. Hittat några stycken jag fallit för och mejlat. Får väl se vad det blir. :) Jag kan faktsikt köpa begagnat ;)

För övrigt är jag ensam hemma i sänna. mamma skjutsade älsklingen till bussen förut eftersom han skulle jobba vid fyra. åker till honom ikväll är det tänkt. bilen är på verkstaden, trodde jag skulle få hem den idag men icke. ett styrstag och någe mer är trasigt så tidigast måndag får jag den. fan. får tack och lov låna S80:n av mamma.. :/ *tack* så jag kommer till jobbet på måndag. hm.
Så kan det gå när man är klantig som jag. fan alltså.

Nä nu regnar det igen. dags att släppa ut stampe lite. saknar puke!
// Ämma

* bilen på verkstaden *


Kommentarer
Postat av: Lovisa T

Jag gillar med att skämmabort djuren, köpre nästan aldrig ngt till mig själv längre ;) rätta takter Ämma! <3

2009-06-12 * 19:50:47
Postat av: Amanda -Bloggen om glaskonst och livet runt om

tack <3

de kasnke blir skit, men de kan komma att bli an annorlunda ljusstake

2009-06-12 * 22:23:07
URL: http://coozie.blogg.se/
Postat av: Anonym

vill också ha massa saker men har inte pengar för tillfället xD

2009-06-21 * 19:45:43


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0