2 juli

Hur kan man tycka om det här med sommarvärme? är det bara jag som svettas, känner mig instängd och inte orkar vare sig tänka eller vara effektiv i någonting jag gör?! 30grader är FÖR varmt!
Det är väl en av anledningarna till att jag inte orkar blogga antar jag. Kommer hem dötrött från jobbet, duschar och går ocg sover, vaknar svettig och duschar igen, väntar på älskling och flyr ut någonstans och inväntar kvällen kyla.. fan alltså. tacka vet jag AC i bilen. :P

jaja, ska väl uppdatera er lite om dessa två dagar jag inte skrivit. ;)
I tisdags så var jag fortfarande ledig. blev att handla mat hit hem till lägenheten sen på kvällen blev det middag inne på Dannes i örebro med älskling & linda. :) Firade mina & älsklings 11månader. <3 Var en urmysig kväll med mycket skratt och en god plankstek. :)

igår började jag jobbet igen, började inte bra. försov mig två timmar! Gud så pinsamt! Inte försovit mig på flera år. Teresa ringde mig kvart i sju och undra vart jag var, skulle börja klockan fem. usch fy på mig. gick bättre idag när jag var en halvtimme för tidig ;)

fullt upp nu på jobbet med alla smågrisar som kommer. tyvärr jättemånga dödfödda nu pga av värmen så det är trist. dessutom är suggorna slöa och oengerade så många liggs ihjäl. :( + att vi har några sura suggor. inte kul, speciellt en elek sugga som är hur arg som helst! Terasa fick uppehålla henne idag medan jag fort dom fan raka ;)
Har också fårr sett en liten gris som fötts med en missbildning, inga ben. stackarn, han fick somna in bara några timmar gammal. :(

Jaja, nu ska jag plågas lite mer i sommarvärmen sen laga mat.
nu duschen med älskling.
// Ämma



Kommentarer
Postat av: Lovisa W

Usch ja :/ det är för varmt med 30 grader..

Försova sig är verkligen inge kul de heller :S Tur att du inte skulle jobba själv idag då :) då hade det ju blivit lite körigt för dig :)

2009-07-08 * 10:16:11
Postat av: Sandra

usch vad hemskt med kultingen som föddes med missbildning :( måste ha varit jobbigt att se

2009-07-18 * 00:06:55
URL: http://ostlundh.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0