Resumé av veckan

Hej hopp.

Var några dagar sen jag skrev, inte känt mig manad att blogga på hela veckan men nu får jag allt slänga ihop ett lite inlägg, eller vad säger ni? ;)
Veckan har vart helt okej, en hel del fotogarefrande men nya objektivet, i tisdags var jag på en mysig promenad med älskade golden retriever laika och på onsdagen hade jag prov i farmakologi. som jag självklart sket i att plugga till så var lagom nervös på onsdagsmorgonen. men det gick bra och jag lyckades skrapa ihop ett VG, bara 3p från MVG. surt!

   

På samma lektion hittade även jag och två kompisar skolans ena marsvin, tyra, sjuk. så våran lärare som är veterinär fick ta sig en titt. vi kunde inte konstarera vad son var fel mer än att hon var konstig i munnen, hade tappat päls och att hon var dräktig.

Lilla tyra blev allt sämre på torsdagen och på fredagen tyckte både jag och lärare att hon borde tas bort. Men imorse fick jag ett sms från Eva som berättade att hon somnat in själv inatt. Vila i frid lilla Tyra.



Idag har det vart lugnt, sov gudomligt inatt bredvid älskling! <3 vaknade ordentligt vid halv 10 och pussade liv i älsk ;D hihi vad elak jag är (A) haha.
vi gick upp efter lite gos och käka frukost. Vid ett klädde vi på oss och tog bilen ner till hammarsviken där isen ligger. :) vi åkte lite skridskor. fan vad kallt det blåse xD blev inte så långvarigt ;D haha jag suger p skridskor och älsk tyckte inte om isen eller skidskorna så jaja ^^ bilder kan n se på min bdb. nikoba.bilddagboken.se

nu har jag nyss sovit (A) älsk kolla på en sån tråkig film så jag vände mig och och somna så skönt ^^ ska nog åka in till stan så han får ahndla lite godis, ;D haha

jaja hoppas alla mår bra, puss på er! <3
KRAM ÄMMA

Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0