16 F E B R U A R I

Mamma vilken härlig ridtur jag vart ute på nu med Stormur. :) Galoppat för första gången med honom! :D Red i militärsadfeln, usch vad hård och stum.. men men kanske kan försöka få monica att köpa en bättre ? (A) har ju två hon ska sälja så ^^ red också i grimma, såret har inte läkt ännu >.< men han lyssnar kanon med den så det känns inte negativt direkt. ^^ tillome o galoppen så lyssnar han så ;)

Men iallafall red ut en tur på en timme nästan. Hårdpass med intervallträning. ;) Jättesvett när vi kom hem lille Stomur. Hoppa av och gick sista biten hem för att vara lite snäll mot honom;D Imorn får han stå tror jag, kanske en mindre promenad bara för att inte stelna till.
Därimot ska jag rida Puke imorn, longera honom idag vilket inte givk så bra. Han var inte alls på humör föt att lyssna och vill inte tjafsa i onödan med honom så avsluta när det gick hyffsat iaf. han får springa destomer imorn ;D nedå vi tar det lungt. :)

Nu siter jag och är frusen och ska snart hämta älsk på jobbet. Han har ju börjat att jobba lite smått på lidl här i kumla. :) han slutar vid två tror jag hehe. då blir dte till att pka och äta känner jag, är massa hungrig ^^

Föresten, har ni sett att ni kan prenumerera på min blogg via bloglovin' ? :) Jättekul om ni ville det :D <3
Ha det så jättebra allihopa! <3

Hälsnigar Ämma!

* Fuxarna visar upp sin rätta sida xD *


* Stormur rullar sig nästan alltid efter ridning, spc idag när han blev så svett *

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Aaw va mysigt ;) kul att det går så bra för er :D <3

2009-02-16 * 17:41:58
Postat av: Agnes

Det känns som det går upp en nivå varje gång jag rider typ :O :D men jag blev alldeles chockad idag när han galoppa :O Glad att Maria kommer snart, detta ska fotograferas xD



Och btw, underbart att det går så bra för dig med pojkarna också :'D

2009-02-16 * 21:00:29
URL: http://nikonian.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0