15 december | tankar

Ja livet rullar på, i rasande fart! jag hinner verkligen inte med, nu sitter man plötligt här.. vuxen. Jobb, egen lägenhet och massa ansvar. Usch jag vill tillbaka till barndomen. Den var härlig, istort sätt bara leva livet som man ville. Mat på bordet varje dag och tvätt som tvättades. Nu är det allvar och så kommer det vara tills man är gammal och sjuk och typ bara väntar på att dö. Ibland undrar man ju vad som är vitsen med det hela?haha nu låter jag som en självmordsbenägen loser men nejdå så illa är det inte. ;) bara lite grubbel såhär inför livet. :)

Så är det ju jul snart, och jag har inte köpt en enda julklapp. bajs. måste komma iväg antingen nu i veckan eller nästa men jobbar heldagar ända fram till jul i stort sätt. :/ Illa! men det löser sig.. visserligen känns det som att julen kan kvitta iår. har en julkänsla som är lika med NOLL. tack & lov kom det snö idag så man får lite myskänsla. :) hihi vilket påminner mig om att jag verkar ha tjänat på att slå på aegir både brodd och snösulor ;) haha trodde ett tag att jag gått 400spänn back ;) blir inte roligt på storm & puke bara.. ingen av dem har varken brodd eller sulor men det får lösas ändå. :)

går frammåt i lägenheten nu. nu ikväll tog vi tag i att flytta det stora akvariet vi köpte runt månadsskiftet med fiskar och hela baletten. :P Nu står det fint och prydligt i hallen :) Så i helgen kommer tv:n vi ska få av pappa. :) blir kanon det där, sen är det bra tavlor och gardiner kvar typ.. haha xD

Nä nu ska jag äta lite, råttorna har nyss fått mat. makaroner, köttebulle och grönsaker stod på menyn idag. ;) Igår fick de grönsaker bara men fick smaka lite pannkaka ;D tjockisarna :D Tyra har börjar skifta från svart till grå. :) <3

Njut av den söta bilden som theresa tom på mig och en gylta i torsdags. ^^ och förresten fan vad jag tycker om mitt jobb!  ha det bäst!


Kommentarer
Postat av: Malin

Söta grisen har en tomte luva på sej ;D

2009-12-16 * 08:18:55
URL: http://maaajjiiin.blogg.se/
Postat av: Lovisa W

Haha men vettu, Alla har såna tankar :D och vettu va det kallas? haha, inte självmordstankar iaf xD det kallas får extensiella frågor (ehum,, stavningen) :) Det fick ja veta av Kims styvmorsa ;) Så nu vet vi det!



Haha bilden blev ursöt! :D Hade bäst gumman!

2009-12-16 * 11:41:25
URL: http://nikonda.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Sv; Det är lugnt gumman :) <3 jag dör inte, haha! ;)

Klart du ska komma och hälsa på mig och Neptun! :D Det är bara vi hörs av vettu ;)



Kraam

2009-12-17 * 20:59:41
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0