14 augusti

Inget bloggande igår som synes. hade ingen lust. var till stallet med linda för en gångs skull och det gick uselt. började dressyra på banan men det var så surt att man bara kunde rida i ena hörnet typ så vi gav upp och tog ett varsit håll runt kabelvägen för att rida lite självständigt. det gick åt helvete för oss båda då hästarna absolut inte villa gå ifrån varandra så det blev en maktkamp från det att vi lämnade gården gram tills det att vi möttes efter halva vägen. suck alltså.

dock gick dom bättre idag när jag tog ut dem en och en. red barbacka och kan bara garva åt vilken svår häst han är att hitta balansen på xD tog mig halva ridpasset att hitta någolunda rätt xD haha satt bara och garvade åt mig själv där jag for åt alla håll och kanter på stackars storm xD
likaså puke gick bra, tittig och larvig i början i skogen men skötte sig bra ändå. hittade en kaninform på honom idag. jättesmjuk och balanserad och jag kunde jobba honom på halvlånga tyglar hela vägen hem. :) gick även bra i alla läskiga vattenpölar idag. :)

Minns ni det där såret jag babbla om förra veckan eller när det va? Trodde ju inte att det vart någe med det eftersom det dagen efter jag såg det hade tokar ihop så fint.. idag upptäckte jag motsatsen. var jättevarigt och äckligt då det bildats en stor skorpa av päls, smuts och var. mumma för alla bakterier.så klippte bort päls runt såret och öppna upp det ordentligt, rengjorde med sprit och hade på antiflammatorisk salva. så nu är det bara att hoppas att det inte blir någe av det >.< sista gången jag tog för givet att ett sår var okej efter en titt..

tråkigt att man får åka till stallet oftare och oftare ensam.. antar att det blir så. nä man är "vuxen" har man inte tid för det man älskar mest.. usch vill inte hamna där..
så mycket går förlorat..

men men snart kommer aegir! :D


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0